skip to Main Content

Kaasleverancier

De passie van een kaasleverancier

Kaas: daar mag u ons ’s nachts voor wakker maken. Wij hebben passie voor ons product en kennis van kaas. Als leverancier voor kaasspeciaalzaken, marktkramen en ventwagens bieden wij een totaalpakket van verschillende soorten kazen.

Het begon 40 jaar geleden met de passie van Kees Remijn. Kees was destijds werkzaam in een zuivelfabriek. Na verloop van tijd besloot hij voor zichzelf te beginnen met het verhandelen van kaas. Hij stapte in de auto en reed naar lokale boeren om kaas te kopen. Deze kaas verkocht hij aan kaasspeciaalzaken. Een nieuwe Nederlandse groothandel in kaas was geboren.

In de begin jaren fungeerde de kelder als opslagruimte. Maar al snel was de kelder te klein. Er werd een klein pakhuis gevonden in Kerkdriel. De kaashandel bleef gestaag groeien. Inmiddels heeft het rijpingspakhuis een capaciteit van 250.000 kazen. In de afgelopen 4 decennia groeide Kaashandel Remijn van kleine kaashandel naar professionele kaasleverancier.

Topkwaliteit

Kwaliteit staat voorop. Daar doen wij geen concessie aan. Het klimaat in ons pakhuis is geoptimaliseerd voor de rijping van kaas. Een keurmeester controleert regelmatig de kwaliteit van de kazen. En de kazen worden elke week schoongemaakt en gedraaid. Daardoor kunnen wij constante topkwaliteit garanderen.

Onze strenge selectie en harde werken heeft resultaat. In de afgelopen jaren hebben onze kazen verschillende nationale en internationale prijzen gewonnen. Tijdens de jaarlijkse Cum Laude keuringen en internationale Cheese Awards zijn onze kazen al verschillende keren in de prijzen gevallen.

Stompetoren kaas

Wij trots op ons huismerk Stompetoren. Deze kaas wordt gemaakt van dagverse gepasteuriseerde melk. De CONO kaasmakerij verwerkt de verse melk tot lekkere kaas. Hoewel de kaasmakerij voorzien is van de allernieuw¬ste technieken, wordt de wrongel nog steeds met de hand ge¬roerd. Zo blijft de aloude traditie van kaasmaken ook in deze innovatieve kaasmakerij behouden.

Stompetoren kaas dankt zijn naam aan het dorp Stompetoren. Een kleine dorpje in de Noord-Hollandse polder waar onze koeien grazen en de CONO kaasmakerij onze kaas maakt. U herkent Stompetoren kaas aan de volle smaak en smedigheid.

Een greep uit ons assortiment

Als kaasleverancier zijn wij gespecialiseerd in Hollandse (half)harde kazen. Wij bieden een compleet assortiment. Van boerenkazen gemaakt op traditionele kaasboerderijen tot kazen gemaakt in grote kaasmakerijen. Het grootste deel van ons assortiment bestaat uit kazen gemaakt van koemelk. Daarnaast zijn wij ook leverancier van geitenkaas, schapenkaas, buffelkaas en jerseykaas. In ons uitgebreide assortiment vindt u verschillende specialiteiten zoals kruidenkazen, vegetarische kazen en biologische kazen.

Stompetoren

Lees meer

Boerenkaas

Lees meer

Geitenkaas

Lees meer

Biologische kaas

Lees meer

Kruidenkaas

Lees meer

Komijnekaas

Lees meer

Meer dan leverancier van kaas

Als kaasleverancier doen wij graag een stapje extra. Met passie en plezier delen wij onze kennis over kaas. Wij geven advies over winkelinrichting, maken een training opmaat en ontwikkelen kant-en-klare promotiepakketten. Kortom, wij zijn meer dan een kaasleverancier; wij zijn uw partner voor kaas.

Back To Top