skip to Main Content

Kaasleverancier

Welkom op de website van Kaashandel Remijn, een kleinschalig (inter)nationaal opererende kaasleverancier. Wij zijn goed in het rijpen en distribueren van de beste Hollandse kazen. Met onze jarenlange ervaring in het begeleiden van startende en bestaande kaaswinkels, kaasventers en kaasmarkten zijn we een geschikte partner en kaasleverancier.

Een greep uit ons assortiment

Kaashandel Remijn is gespecialiseerd Hollandse kaasleverancier. Dat betekent dat we alleen (half)harde Hollandse kaassoorten in ons assortiment hebben. Door de jaren heen hebben we een behoorlijk breed assortiment gekregen, waarbij alle producten gekenmerkt worden door onderscheidend vermogen. Leuk is ook dat onze klanten producten die bij ons gerijpt hebben direct herkennen. Dat zegt toch iets over onze kwaliteit. Met name als het gaat om Noord-Hollandse kaas zijn we onderscheidend. Onze CONO’s vallen regelmatig in de prijzen en zijn (inter)nationaal bekend en geliefd bij kaasliefhebbers. Ook op het gebied van boerenkaas is Remijn bijzonder goed thuis.

Stompetoren

Lees meer

Boerenkaas

Lees meer

Geitenkaas

Lees meer

Biologische kaas

Lees meer

Kruidenkaas

Lees meer

Komijnekaas

Lees meer

Kennis van zaken

Binnen het bedrijf is een schat aan informatie beschikbaar. Door de jarenlange ontwikkeling en optimalisatie van het rijpingspakhuis, weten we nu precies hoe de smaak van een kaas zich optimaal kan ontwikkelen / rijpen. Daarnaast weten we ook precies welke producten in welke regio het beste verkocht kunnen worden. Door onze ervaren mensen op de weg zijn we vaak op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche. Kortom: een kaasleverancier met kennis van zaken.

Kleinschalige kaasleverancier

Een belangrijke peiler en kracht van het familiebedrijf is de interne communicatie. Wij kennen geen afdelingen o.i.d., bij ons zijn de lijnen kort en direct. Vragen kunnen bijna altijd direct worden beantwoord. Niet voor niets bestelt minimaal tachtig procent van onze klanten bij ons telefonisch, hoewel dit natuurlijk digitaal kan. Daarnaast zeggen wij altijd: wij zijn een familiebedrijf met een Brabantse mentaliteit: “De deur staat altijd open, u bent altijd welkom voor een kopje koffie!”. Veel boeren brengen zelf ook hun kazen naar ons toe en drinken dan graag een kopje mee. Tenslotte houden wij van een wederzijdse directe en open communicatie, zodat voor beide partijen helder is waar we aan toe zijn.

Kortom: bent u op zoek naar een goede en betrouwbare kaasleverancier? Neem dan contact met ons op.

Back To Top