skip to Main Content

We hebben een breed assortiment kruidenkazen, welke globaal op te delen zijn in twee hoofdsoorten. Enerzijds hebben we een lijn met boerderij kruidenkaas, grotendeels gemaakt door boer Slob. Anderzijds hebben we ook een assortiment WereldSmaken, met meer ‘spannende’ kruidensoorten.

Boerderij kruidenkaas

Het grootste gedeelte van onze boerderij kruidenkaas wordt gemaakt door boer Slob uit Giessenburg. Deze boer staat bekend om zijn boterzacht smeuïg zuivel, wat ook terugkomt in de kruidenkazen. We hebben o.a. de volgende kruidensoorten beschikbaar: mosterd, fenegriek, brandnetel, Italiaans, 3-kruiden, 5-kruiden, truffel, peper, chili en knoflook.

WereldSmaken

De WereldSmaken kruidenkaas zijn voornamelijk kaasjes met een meer spannende kruidenmix. Zo hebben we onder andere een rode en een groene pestovariant, een variant met geroosterde ui en brandnetel, een variant met chilipeper en een variant met rucola-fenegriek.

Naast bovenstaande lijnen hebben we ook nog specifieke specialiteiten. Denk hierbij aan de Honingklaver kaas, Friese Nagelkaas, Tricolore, Sedurre etc. Deze soorten zijn terug te vinden op onze specialiteitenpagina.

Back To Top