skip to Main Content

Kaas groothandel

Van lokale handelaar naar kaas groothandel

Kaashandel Remijn is een kaas groothandel gespecialiseerd in de rijping en distributie van Nederlandse kazen. Ruim 40 jaar geleden begon Kees Remijn als kaashandelaar. Hij ging langs bij de lokale boeren om de beste kazen te kopen en verkocht deze aan de lokale kaasspeciaalzaken. Kaashandel Remijn was een feit.

Hoewel de officiële naam sinds de oprichting Kaashandel Remijn is, werd het bedrijf in de begin jaren soms groothandel Kaas Remijn genoemd. Kees kan er wel om lachen. We zijn immers een groothandel in kaas, dus zo vreemd is het niet. Tegenwoordig is Kaashandel Remijn een gevestigde naam en is er geen sprake meer van naamsverwarring. In de afgelopen vier decennia groeide het bedrijf uit tot een professionele groothandel, kaasleverancier voor Nederlandse kaasspeciaalzaken. Het rijpingspakhuis heeft inmiddels een capaciteit van 250.000 kazen en het klimaat is geoptimaliseerd voor kaasrijping. Kees Remijn werkt nog steeds in het bedrijf, maar meer op de achtergrond. De nieuwe generatie heeft de leiding overgenomen. De waarden van Kees -kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijk contact- vormen nog steeds de basis van het bedrijf.

Stompetoren kaas

In de markt zijn we vooral bekend onder ons exclusieve handelsmerk “Stompetoren kaas”. Stompetoren kaas wordt gemaakt van dagverse gepasteuriseerde melk. In de CONO kaasmakerij wordt de melk tot kaas verwerkt. Deze kaasmakerij staat bekend als de “groenste” kaasmakerij te wereld. CONO is vooruitstrevende en combineert innovatieve technieken met oude tradities. Zo maakt CONO de lekkerste kaas voor onze kaasgroothandel.

Naast Stompetoren kaas verkopen wij ook verschillende andere kazen zoals boerenkaas, kruidenkaas en onze specialiteiten zoals Bunkerkaas, Friese Nagelkaas of Royal Blue.

Groothandel, kaas en kwaliteit

Kwaliteit staat voorop. Daar doen wij geen concessie aan. Wij werken samen met een geselecteerde groep boeren die de kaas speciaal voor ons maken. Zo kunnen wij unieke en constante kwaliteit garanderen. Onze boeren zijn gevestigd in Noord-Holland. De meeste van hen zijn traditionele familiebedrijven die al generaties lang in de familie zitten. Met passie, vakmanschap en dagverse melk maken zij de kaas. Jarenlange ervaring en unieke recepten worden van generatie op generatie overgegeven. En het resultaat? Prijs winnende kazen!

In de afgelopen jaren hebben onze boeren vele prijswinnende kazen gemaakt. Tijdens de jaarlijkse Cum Laude keuringen hebben zij al verschillende keren goud, zilver en brons gewonnen.

Een greep uit ons assortiment

Wij bieden een compleet assortiment voor de professionele kaashandel- en verkopers. In ons rijpingspakhuis liggen verschillende soorten boerenkaas en specialiteiten. Van kleine pondskaasjes tot grote jumbo kazen van 65 kg. In ons uitgebreide assortiment vindt u onder andere CONO kaas, HB kaas, boeren- en boerderijkaas, kruidenkaas en diverse biologische kaassoorten. Natuurlijk ontbreken de geitenkaas en schapenkaas niet. Bent u op zoek naar kaas met een speciale bite? Proef dan eens onze buffel- of jerseykaas

Stompetoren

Lees meer

Boerenkaas

Lees meer

Geitenkaas

Lees meer

Biologische kaas

Lees meer

Kruidenkaas

Lees meer

Komijnekaas

Lees meer

Meer dan een kaasgroothandel

Wat bieden wij als groothandel? Kaas, kwaliteit en een heel team van mensen om met u mee te denken. Wij zijn geen standaard kaasgroothandel. Bij ons stopt de service niet bij het afleveren van de kaas. Als groothandel zijn wij een volwaardige partner voor onze klanten. Wilt u advies over winkelinrichting, acties of het genereren van extra omzet? Wilt u winkelondersteuning in de vorm van folders, posters of receptenkaarten? Wij denken graag met u mee. Zodat u het beste kunt halen uit uw kaasspeciaalzaak, marktkraam of ventwagen.

Back To Top