skip to Main Content

Nederlandse kaas

Niet voor niets staat Nederland overal ter wereld bekend als ‘het land van de kaaskoppen’. Nederlandse kaas domineert al jaren de exportcijfers en ook de Nederlandse kaasconsumptie liegt er niet om: gemiddeld eten Nederlanders per jaar zo’n zeventien kilo kaas. Naast een aantal prominente kaasmakers telt Nederland ook zo’n 400 boerderijen waar nog kaas gemaakt wordt.

Soorten Nederlandse kaas

Het aanbod in Nederlandse kaas is zeer divers. Zoals in voorgaande alinea geschetst bestaat er helaas ook veel volumehandel. Kaashandel Remijn focust op een goed en eerlijk aanbod waarmee de afnemers onderscheidend vermogen in huis halen. Hierbij kunt u denken aan exclusieve merken als Stompetoren, WereldSmaken of Royal Blue, maar ook aan diverse lokale boerenkazen, geiten- of schapenkazen, biologische kazen of vegetarische kazen. Al onze producten zijn geselecteerd op constante kwaliteit en smaak. Remijn is steeds op zoek naar nieuwe, onderscheidende producten om haar assortiment te versterken, en blijft steeds haar aanbod vernieuwen.

Stompetoren

Lees meer

Boerenkaas

Lees meer

Geitenkaas

Lees meer

Biologische kaas

Lees meer

Kruidenkaas

Lees meer

Komijnekaas

Lees meer

Trots op Hollandse kaas

Als Nederlanders mogen we trouwens ook best trots zijn op onze Nederlandse kaas. ‘Onze’ producten worden namelijk overal ter wereld verkocht, en vanuit verschillende hoeken van de wereld worden ‘onze’ experts ingevlogen voor adviezen in zuivelbereiding. Jammer is wel dat nog steeds veel van onze export puur gebaseerd is op volume, waarbij kwaliteit geen rol speelt. De laatste jaren ontvangen we steeds meer aanvragen vanuit het buitenland. Ons inziens omdat ook daar steeds meer aandacht komt voor eerlijke kwaliteitsproducten. En daarom zoekt men een goede Nederlandse kaasleverancier: een functie die we met trots vervullen!

Nederlandse kaas groothandel

Onze rol als groothandel Hollandse kaas houdt ook in dat we een belangrijke partner voor onze afnemers zijn. Dat betekent dat we op alle gebieden proberen te ondersteunen. Daarom proberen we hen actief te informeren over trends & ontwikkelingen in de markt, maar ook te adviseren hoe men hier het beste op in kan spelen. Ook proberen we continu nieuwe promotiematerialen te ontwikkelen en zijn we continu met onze afnemers in gesprek.

Nederlandse kaas is bijzonder veelzijdig en biedt bijzonder veel mogelijkheden, zowel in binnen- als ook in buitenland. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Back To Top