skip to Main Content

Onze rol als kaasgroothandel is de laatste jaren ook steeds meer veranderd naar serviceleverancier. Dat betekent dat ook ons serviceaanbod op promotioneel gebied aanzienlijk is toegenomen. Onderstaand een aantal zaken die wij op promotioneel gebied voor u kunnen betekenen.

Posterintekeningen

Elk kwartaal bieden we onze klanten de mogelijkheid tot het intekenen van posters. Afhankelijk van het seizoen maken we ongeveer vijf verschillende posters. Deze kunnen (vaak) kosteloos worden besteld en de klanten kunnen zelf de maat en het aantal ingeven.

Winkelaankleding

We bieden een uitgebreid scala aan materialen voor de aankleding van uw winkel. Hierbij kunt u denken aan kaasdummies (nep-kazen), mooie zwart schapkaartjes, posters (zie bovenstaand), consumentenfolders, buitenbord + topbord, wandborden etc. Doordat we het grootste gedeelte van deze bestanden zelf ontwerpen kunnen we u vaak op klantniveau van dienst zijn. We laten u graag wat voorbeelden zien.

Belettering

Ook voor de belettering van uw winkel- of verkoopwagen kunt u bij ons terecht. We onderhouden hiervoor contacten met verschillende gespecialiseerde bedrijven, en laten u graag enkele voorbeelden zien.

Productondersteuning

Ook op productniveau bieden we ondersteuning. Zo kunnen we u over elk product van (commerciële) informatie voorzien en hebben we van veel producten afbeeldingen / posters / flyers beschikbaar. Daarnaast hebben we van elk product een uitgebreide productspecificatie met de ingrediënten en voedingswaarden. Deze zijn aan te vragen via onze website.

Back To Top