skip to Main Content

Voor diverse soorten horeca hebben we kaas in ons assortiment. U kunt bij ons onder andere terecht voor Hollandse kwaliteitskazen voor een kaasplankje, hotelblokken en gesneden kaas voor lunchrooms ed., geraspte kaas voor in of op gerechten etc.

Kaasplankje

We bieden een breed scala aan Hollandse kazen die uitermate geschikt zijn voor een onderscheidend Hollands kaasplankje. In overleg en tegen meerprijs kunnen we de producten ook ontkorsten en per halve of per kwart verpakken.

Gesneden kaas

Diverse soorten verpakte gesneden kaas zijn bij ons verkrijgbaar. Dit betreft zowel grootverpakking als portieverpakking en zowel natuurkaas als foliekaas in verschillende grammages.

Kaas hotelblokken

We hebben verschillende soorten hotelblokken vanuit voorraad leverbaar. Deze ontkorsten en verpakken we zelf. Onder andere de natuurkaas hotelblokken zijn in jong t/m oud, komijn en 30+ leverbaar. Op aanvraag ook andere soorten.

Geraspte kaas

Er zijn ook diverse soorten geraspte kaas uit voorraad leverbaar. De meeste soorten zijn verpakt in zakken van twee kilo. We hebben natuurkaas in verschillende leeftijden beschikbaar. Daarnaast behoren ook geraspte foliekaas, pizzamix en mozzarella tot de mogelijkheden.

Back To Top