Familie Slob
Meesters in kruidenkaas
In de polder van Giessenburg maken de broers Slob de lekkerste kaas. Zij zijn de vierde generatie kaasmakers sinds 1983. Hun specialiteit is het maken van verschillende kruidenkazen.
De boerderij in Giessenburg
In 1984 begint Cees Slob, nog op de oude locatie, met het maken van kaas en zuivel. Dit loopt zo goed dat het bedrijf in 2012 verhuist naar een geheel nieuwe locatie in Giessenburg. Jaren later sluiten ook zijn neven Wouter en Gerrit zich aan bij de kaasmakerij.
Alle melk van het bedrijf wordt gebruikt voor de eigen kaasmakerij. Naast de boterzachte kruidenkazen maakt familie Slob ook speciale seizoenskazen en sublieme specialiteiten. Allemaal bijzonder smeuïge, smaakvolle kazen die geliefd zijn bij vele kaasliefhebbers.
Onze samenwerking
Kees Remijn vertelt: “Het begon allemaal via de buurman van Cees, die verkocht 20+ kazen aan mij. Toen het hem niet lukte om een constante kwaliteit te leveren, stuurde hij mij door naar Cees Slob. Die zat 1 kilometer verderop.” Inmiddels is ‘Kaas van Boer Slob’ uitgegroeid tot een bekend merk in de kaaswereld.











