Stompetoren Grand Cru
Deze kaas heeft achttien maanden de tijd gekregen om te rijpen. Dankzij het speciale rijpingsklimaat, blijft de kaas mooi smedig en snijdbaar met een dun korstje.
Stompetoren kaas ontleent zijn naam aan het dorp Stompetoren in Noord-Holland. In deze regio grazen onze koeien en wordt de kaas bereid in de CONO kaasmakerij, gelegen in Westbeemster. Deze kaasmakerij, bekend als de groenste ter wereld, combineert traditioneel vakmanschap met moderne, innovatieve technieken.
De rijping van Stompetoren kaas vindt plaats in het bijzondere rijpingspakhuis van Kaashandel Remijn. Dit familiebedrijf heeft in de loop der jaren een uitstekende reputatie opgebouwd als specialist in het rijpen van Hollandse kazen. Dankzij de specifieke combinatie van temperatuur en luchtvochtigheid in het pakhuis krijgt de kaas alle ruimte om zijn volle smaak te ontwikkelen. En dat proef je terug in elke hap!
Productinformatie
- Herkomst NL
- Melksoort Koemelk
- Bereidingswijze Gepasteuriseerd
- Soort Noord-Hollandse kaas
- Leeftijd 18 maanden gerijpt
- Allergenen Melk,Lactose
- Gewicht 16 kg
- Biologisch Nee
- Vegetarisch (gestremd) Ja

Ontmoet
CONO Kaasmakers
In 1901 is deze coöperatie opgericht door een groep melkveehouders uit Noord-Holland.
Lees meer