Mordicus Bierkaas
Een romige traktatie met een twist! De melk komt van Holstein en Montbéliarde koeien, Stadsbrouwerij Wageningen levert het Mordicus bier. Daar wordt de kaas namelijk meerdere keren in gewassen tijdens het rijpen. Hierdoor krijgt de oude kaas een unieke, fruitige smaak met een kruidig vleugje karamel en mout. Wat kan samenwerken toch mooi (en lekker) zijn!
Productinformatie
- Herkomst NL
- Melksoort Koemelk
- Bereidingswijze Gethermiseerd
- Leeftijd 5 maanden gerijpt
- Allergenen Melk,Lactose,Gluten
- Gewicht 10 kg
- Biologisch Nee
- Vegetarisch (gestremd) Ja

Ontmoet
Hollandsche Meesters
Bij deze kaasmakerij worden kazen gemaakt van koe-, geiten-, schapen- en buffelmelk. De melk wordt op verschillende manieren verwerkt: rauwmelks, gethermiseerd of gepasteuriseerd.
Lees meer