skip to Main Content
header_kaashandel

Kaashandel Remijn

Kaashandel Remijn is een (inter)nationaal opererende kaasgroothandel. Met onze jarenlange ervaring in de (inter)nationale kaashandel zijn we een erkende speler en partner in de kaasbranche. Het rijpingspakhuis is gevestigd in Kerkdriel, en het bedrijf is echt een familiebedrijf. Oprichter Kees Remijn (66) is nog steeds werkzaam in het bedrijf, zij het wat meer op de achtergrond, en inmiddels draagt de nieuwe generatie zorg voor het dagelijkse bestuur.

Een greep uit ons assortiment

Het assortiment van Kaashandel Remijn is bijzonder breed en toch ook beperkt. Jaren geleden is de keus gemaakt om te focussen op de verkoop van (half)harde Nederlandse kaas. Binnen dit segment hebben we eigenlijk praktisch alle variaties in huis. De kracht van het assortiment ligt in het aanbod van een kwalitatief hoogstaand basisassortiment. We bieden een prachtig 48+ assortiment, en mooie 35+ productrange, een zeer diverse selectie aan boerenkazen. Ook bieden we een mooie selectie biologische en/of vegetarische kazen. Daarnaast is Kaashandel Remijn ook goed thuis in bijzondere producten. Niet voor niets is Kaashandel Remijn één van de twee adressen voor Boeren Goudse Oplegkaas, één van de drie adressen voor Boeren Leyden Traditioneel etc.

stompetoren_home

Stompetoren

Lees meer

boerenkaas_home

Boerenkaas

Lees meer

geitenkaas_home

Geitenkaas

Lees meer

biologisch_home

Biologische kaas

Lees meer

kruidenkaas_home

Kruidenkaas

Lees meer

stompetoren-komijn_home

Komijnekaas

Lees meer

Kaasdistributie

De binnenlandse distributie van kaas naar onze afnemers gaat met het overgrote deel via onze eigen chauffeurs. Dagelijks zitten we met verschillende bussen / vrachtwagens op de wagen om de bestelling weg te brengen. Hierbij rijden we vaste routes, waardoor u op een vaste tijd / dag geleverd krijgt. Groot voordeel is dat onze chauffeurs allemaal al jarenlang bij ons werken, waardoor u de meeste vragen direct bij hen kwijt kunt. Voor leveringen waar we niet met eigen vervoer komen hebben we vaste distributiepartners, die geselecteerd worden op kwaliteit en leverbetrouwbaarheid.

Kaasrijping

Het rijpingspakhuis van Kaashandel Remijn is de afgelopen decennia volledig geoptimaliseerd voor kaasrijping. Na diverse verbouwingen en aanpassingen aan het luchtbehandelingssysteem is het systeem nu volledig geoptimaliseerd en kunnen we ons met trots één van de beste kaasaffineurs van Nederland noemen. Onze klanten herkennen onze kazen vrijwel altijd aan de volle smaak en de dunne korst. Dat zorgt er ook voor de Kaashandel Remijn een gewilde partner is voor kaasrijping.

Back To Top