skip to Main Content

Kaas groothandel

Kaashandel Remijn is een kaas groothandel die gespecialiseerd is in het rijpen en distribueren van de beste Nederlandse kazen. Het bedrijf is al ruim 35 jaar actief in de Nederlandse kaasbranche en heeft daarmee een uitgebreid netwerk opgebouwd. Het bedrijf is opgericht door Kees Remijn, toenmalig bedrijfsleider in een zuivelfabriek. Na diverse uitbreidingen en innovaties is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een (inter)nationaal bekende kaas groothandel.

Een greep uit ons assortiment

Het assortiment van Kaashandel Remijn bestaat alleen uit Nederlandse kaassoorten. In het verleden was er ook een buitenlandse kaasassortiment beschikbaar. Jaren geleden is echter een duidelijke keus gemaakt om te focussen op Hollandse kaas, wat ervoor zorgt dat Remijn hier bijzonder goed in thuis is. Ook andere partijen in de kaasbranche kregen oog voor de specialisatie van Remijn. Zo kwamen er diverse handelsvragen en werd Remijn ‘handelspartner’ van de prominente CONO kaasmakerij. Het assortiment bestaat uit praktisch alle Nederlandse kaassoorten, waarbij de focus ligt op kwaliteit. Kaashandel Remijn heeft ook een bijzonder sterke naam als het gaat om boeren-/ boerderijkaas. Door de jaren heen heeft de kaas groothandel een vaste groep boeren om zich heen verzameld, die een goede en constante kwaliteit kunnen leveren.

Stompetoren

Lees meer

Boerenkaas

Lees meer

Geitenkaas

Lees meer

Biologische kaas

Lees meer

Kruidenkaas

Lees meer

Komijnekaas

Lees meer

Klanten kaas groothandel

Het grootste deel van de afnemers bestaat uit kaasspeciaalzaken. Dit komt omdat Remijn zich specialiseert in producten die niet of nauwelijks in de supermarkt te vinden zijn. Naast kaasspeciaalzaken levert Kaashandel Remijn diverse kaasventers, ook wel bekend als ‘kaasboer aan huis’. Ten derde levert de kaas groothandel ook aan diverse marktkoopmannen. In sommige gevallen worden de producten ook aan (sub)groothandels geleverd, dit betreft met name leveringen in het buitenland.

Service kaasgroothandel

De rol van de groothandel is de laatste jaren steeds meer veranderd. Als groothandel ben je niet meer alleen verantwoordelijk voor het leveren van de producten, maar wordt er ook verwacht dat er mee wordt gedacht in de verkoop van de producten. Kaashandel Remijn is jaren geleden begonnen met het ontwikkelen van een servicepakket om de ondernemers te ondersteunen. Hierbij kunt u zowel denken aan materiële zaken in de vorm van folders, flyers, standaards, receptenkaarten, schapkaarten etc. Daarnaast kunt u ook denken aan immateriële zaken in de vorm van adviezen, contacten, winkelbegeleiding etc.

Back To Top