skip to Main Content

Groothandel kaas Nederland

Welkom bij Kaashandel Remijn, de meest gespecialiseerde groothandel in kaas van Nederland. Met meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van kaasrijping en kaasdistributie zijn we een betrouwbare groothandel voor uw Nederlandse kaas inkopen. Onze focus ligt op Hollandse kaas, ons rijpingspakhuis is volledig geoptimaliseerd voor deze rijping.

Een greep uit ons assortiment

Het assortiment bestaat zowel uit kazen van grote kaasmakerijen, als producten van kleinschalige kaasboerderijen. Naast reguliere kaas zijn we als groothandel ook goed thuis in biologische of vegetarische kaas. Op deze website kunt u hier allerhande informatie over vinden. Onder andere op de pagina ‘onze kazen’ kunt u veel informatie over ons assortiment vinden. Ook bieden we informatie over onze kaasmakers. Het liefst vertellen wij u natuurlijk persoonlijk meer over ons bedrijf / assortiment.

Stompetoren

Lees meer

Boerenkaas

Lees meer

Geitenkaas

Lees meer

Biologische kaas

Lees meer

Kruidenkaas

Lees meer

Komijnekaas

Lees meer

Historie groothandel

Kaashandel Remijn is ruim 35 jaar geleden opgericht door Kees Remijn. Kees was boerenzoon, studeerde levensmiddelentechnologie en was werkzaam in een zuivelfabriek. Na verloop van tijd besloot hij voor zichzelf te beginnen met het verhandelen van kazen: een nieuwe Nederlandse groothandel in kaas was geboren. In de beginjaren fungeerde de kelder als opslagruimte, maar na verloop van tijd moest een pakhuisje worden gezocht. Dit werd uiteindelijk gevonden in Kerkdriel.

Kaasgroothandel Remijn

In de jaren die volgden groeide de groothandel explosief en werd Remijn een bekende naam in de kaasbranche. Een duidelijke focus op Hollandse (half)harde kaas, gedurfde keuzes in het assortimentsbeleid en een echte specialist aan het roer zorgden voor een positieve groei in het bedrijf. Klanten omschrijven de kaas groothandel als ‘flexibel’, ‘vernieuwend’, ‘korte lijnen’ en ‘betrouwbaar’. Kaashandel Remijn is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze speler in de (inter)nationale kaasmarkt. Binnen de Nederlandse speciaalzaken is het één van de grootste leveranciers, en ook in de marktverkoop en verkoop-aan-huis is Remijn goed vertegenwoordigd. Inmiddels werken er zo’n vijftien personeelsleden en telt het pakhuis ongeveer 250.000 kazen. Naast binnenlandse verkoop exporteert Remijn ook steeds meer. Onder andere in Zweden, Noorwegen, Frankrijk, Duitsland, Italië, België, Hongarije en Slowakije leveren we momenteel kaas.

Bent u op zoek naar een betrouwbare groothandel in kaas in Nederland? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Back To Top